GCP del 2 Fortsättningskurs (repetition)

GCP del 2 Fortsättningskurs (repetition)


Datum: Torsdag den 25 november 2021 08:30 - 16:30

Plats: Sahlgrenska/SU, Förmaket, Blå stråket 5

Om förutsättningar tillåter kommer utbildningen att ske på plats i möteslokalen Förmaket, Blå stråket 5, Sahlgrenska sjukhuset. I annat fall genomförs den digitalt via Teams. Alla deltagare kommer att meddelas via mail i god tid.

Målgrupp: Kursen vänder sig till hälso-och sjukvårdspersonal; läkare, sjuksköterskor och personer som på olika sätt är involverade i kliniska prövningar. Kursen vänder sig till dig som har gått GCP-kurser tidigare och har viss erfarenhet av arbete med kliniska prövningar. I mån av plats är deltagare från andra verksamheter också välkomna.

Föreläsare: Ebba Brann och Ann-Catrin Petersson Olmås, Gothia Forum samt Sara Monaco Björkman från Läkemedelsverket

Syfte: Ge deltagarna en repetition av GCP och samtidigt möjlighet att diskutera några studiespecifika frågeställningar mer ingående.

Kursinnehåll: (prel.)

  • Repetition av GCP
  • Planering, koordinering, avtal
  • och budgetering
  • Pharmacovigilance i praktiken
  • Monitorering
  • LV´s frågor och svar
  • Det praktiska arbetet (grupparbete)

Anmälan

VGR-anställda: Gå vidare med bokningen genom att logga in i Lärportalen. Ev behöver du söka upp utbildningen genom att skriva ”GCP Gothia Forum” i sökfältet.

Externa deltagare: I mån av plats är deltagare från andra verksamheter också välkomna. För att sätta upp dig på anmälningslistan för externa, fyll i dina uppgifter i anmälningsformulär externa. Du kommer därmed att hamna på väntelista och din plats bekräftas i mån av plats.

Kontakt

Frågor angående anmälan: christina.petersson@vgregion.se
Frågor angående evenemanget: ann-catrin.petersson.olmas@vgregion.se 

Kostnad

Kursavgift: 1600 kronor, exkl moms.
Vid avbokning efter sista avbokningsdag debiteras full avgift. Övrig information: I beställarID anges ansvarsnummer för debitering