Projektstöd Kliniska prövningar

Vi erbjuder rådgivning och projektstöd för kliniska prövningar av läkemedel, behandlingar och medicintekniska produkter.

Kontakter, upplysningar och råd är gratis. Om du vill ha hjälp med att genomföra en studie, sätta upp en eCRF eller utforma ansökan/avtal, skicka en förfrågan så tar vi fram ett kostnadsförlag.

Du kan använda formuläret längst ned på sidan, där du ser övergripande vilka tjänster vi erbjuder, eller höra av dig per telefon/mail.

Feasibility - Genomförbarhet

Behöver du hjälp att hitta prövare och klinik/prövningssite?

Vi har brett kontaktnät med prövare i hela regionen, inom både specialist- och primärvård.

Vi har även ett nära samarbete med Centrum för klinisk prövning (CTC) som vi delar lokaler med på Sahlgrenska Univeristetssjukhuset. De kan utföra studier i alla faser och inom alla terapiområden och fungerar även som en resurs för alla kliniker på Sahlgrenska universitetssjukhuset. Du kan också söka efter en prövningssite själv med hjälp av vår söktjänst.

Behöver du hjälp att hitta patienter?

Vi kan hjälpa dig använda värdefulla resurser, både regionala och nationella datakällor som kan ge dig information om exempelvis vårdkonsumtion, sjukskrivning, läkemedel och socioekonomiska variabler. I Västra Götalandsregionen och nationellt finns också en mängd sjukdomsspecifika kvalitetsregister som vi gärna tipsar om.

Projektförfrågan
Det här fältet är obligatoriskt.
Det här fältet är obligatoriskt.
Det här fältet är obligatoriskt.

Vad vill du ha hjälp med?

Text to Identify Refresh CAPTCHA Refresh CAPTCHA

Kontakt

Projektstöd
Telefon
+46 (0)31 342 96 70