null

Bloggar

Gothia Forum på plats i Almedalen

Under vecka 27 möts årligen politiker, beslutsfattare och samhällsengagerade personer i Almedalen på Gotland för att debattera samhällsfrågor. Gothia Forum kommer finnas på plats under veckan och deltar aktivt i Västra Götalandsregionens Life Science-seminarium den 30 juni samt Sveriges läkarförbund seminarium den 1 juli. 


Life Science I Nog Snackat

Liksom tidigare år kommer Västra Götalandsregionen att medverka i politikerveckan i Almedalen på den Västsvenska arenan, tillsammans med Göteborgs universitet, Chalmers, Västsvenska Handelskammaren och Göteborgs stad. Den västsvenska arenan har ett brett västsvenskt perspektiv och här möter man olika delar av vår region såväl som får en möjlighet att ta del av seminarier inom Life Science och andra för hälso- och sjukvården viktiga frågor, inom kultur, med arbetsmarknadspolitisk inriktning, med fokus på cirkulära affärsmodeller och hållbar livsmedelsutveckling. Läs mer om Västra Götalandsregionens deltagande här. 

Kaj Stenlöf, verksamhetschef för Gothia forum, deltar i två seminarier under veckan:

Life Science, Nog snackat den 30 juni kl. 15:00-16:00 som arrangeras av Västra Götalandsregionen Läs mer om seminariet här. 

Tillsammans för framtidens Life Science – nu är vi igång  den 30 juni kl. 16:00-17:00 som arrangeras av Västra Götalandsregionen. Läs mer om seminariet här. 

Hur skapas utrymme för forskning i dagens sjukvård? den 1 juli kl. 14:30 - 15:30 som arrangeras av Sveriges läkarförbund. Läs mer om seminariet här. 

Almedalsveckan 2015 hålls 28 juni – 5 juli. Till Almedalens officiell hemsida >>. 

 

Sociala medier

Följ oss även på:

Facebook
Twitter
Linkedin