Bloggar

Bloggar

Nytt nätverk startas upp i Göteborg

Den 6 mars samlades ett gäng entusiaster som alla arbetar med kliniska prövningar i Göteborgsområdet. 10 personer slöt upp från industri, akademi och sjukvård för ett första möte på Gothia Forum.  – Vi är många som har pratat om det här länge och det är väldigt kul att vara igång. Vi har haft ett intressant första möte berättar Anneli Karlsmo som tar hand om projektförfrågningar på Gothia Forum

Nätverket är under uppbyggnad och på detta första möte diskuterades formerna med bland annat syfte och målsättning. Nätverket skall ge möjlighet till kunskapsutbyte, erbjuda kompetensutveckling och förenkla kontakten mellan personer som är verksamma inom klinisk prövning i Göteborg. 
– Vi hoppas på ett bättre utbyte för att utvecklas i vår yrkesroll med också för att gemensamt stärka klinisk prövning i Göteborgsregionen, säger Anneli.  

Arbetsgruppen kommer att ses vid antal tillfällen under våren 2013 och planerar för en kick-off, för alla intresserade, i samband med Gothia Forums konferens den 22 oktober på Svenska mässan i Göteborg.    

Sociala medier

Följ oss även på:

Facebook
Twitter
Linkedin