null

Bloggar

Swelife och Medtech4health- Projekt för bättre hälsa

Swelife och Medtech4health- Projekt för bättre hälsa 
Idag öppnar utlysningen 

Utlysningen Project Proposals to Improve Health ska främja projekt med stor innovationspotential som på lång sikt ökar nyttiggörandet av forskning och kunskap. Detta ska i sin tur leda till förbättrad hälsa, ökad tillväxt och internationell konkurrenskraft. 

Utlysningen görs i samverkan mellan Swelife och MedTech4Health, två nationella Vinnovafinansierade strategiska innovationsprogram inom life science. Genom Swelife samverkar vården, akademin och näringslivet, avsikten med Medtech4Health är att ta till vara och stärka Sveriges goda förutsättningar att förbli världsledande inom medicinteknik. Det gemensamma syftet är att främja förnyelse och innovation för en mer värdeskapande hälso- och sjukvård.

Läs mer och ansök här

Informationstillfällen

För den som vill veta mer håller Sahlgrenska Science Park och MedTech West två informationsmöten om den aktuella utlysningen. Under informationsmötet träffar du Henrik Mindedal, Medtech West, och Göran Leonardsson, Sahlgrenska Science Park. De har också möjlighet att besvara frågor direkt efter mötet. Du kan välja mellan två tillfällen:

Onsdagen den 23 november kl. 12.00-13.00 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (Det är försent att beställa lunch, men du är välkommen att lyssna på informationen och ställa frågor)
Klicka här för att göra en sen anmälan

Tisdagen den 29 november kl. 08.30-9.30 i Biotech Center (frukost/registrering från kl 8.00)
Klicka här för att anmäla dig

Sociala medier

Följ oss även på:

Facebook
Twitter
Linkedin